Lajmet e fundit

 • 19.07.2016

  U mbajt mbledhja e 6-të e Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik të Kosovës

  Sot në Prishtinë i zhvilloi punimet mbledhja e gjashtë e Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik (KKZHE), ku u diskutua për tema që kanë të bëjnë më çuarjen përpara të reformave në funksion të përmirësimit të ambientit të të bërit biznes dhe zhvillimit ekonomik të Kosovës. Lexo më shumë

 • 19.07.2016

  Ministrja Bajrami priti në takim, Drejtorin e USAID-it, James Hope

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, priti në takim, drejtorin e misionit të USAID-it në Kosovë, James Hope. Ministrja Bajrami e informoi z. Hope me punën që po bën Ministria e Tregtisë dhe Industrisë në përmirësimin e shërbimeve për bizneset dhe krijimit të... Lexo më shumë

 • 15.07.2016

  Ministrja Bajrami priti në takim, zëvendësshefen e sektorit politiko/ekonomik të Ambasadës Amerikane në Kosovë

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, priti sot në takim, znj. Mary Glantz, zëvendësshefe e sektorit politiko/ekonomik të Ambasadës së ShBA-ve në Kosovë. Lexo më shumë

 • 14.07.2016

  Ministrja Hykmete Bajrami, mori pjesë në prezantimin “Indikator matës i tendencës në biznes: Tremujori i dytë i vitit 2016’, të organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës

  Në fjalën e saj, ministrja Bajrami, falënderoi Odën Ekonomike të Kosovës për publikimin e raportit të katërmbëdhjetë kuartal i cili flet për klimën e biznesit në Kosovë. Ajo tha se kjo analizë vjen prej një mostre prej 400 bizneseve, që është analizë shumë profesionale, dhe më... Lexo më shumë