Lajmet e fundit

 • 05.10.2015

  Sqarim lidhur me raportimin tendencioz të portalit Gazetablic.com me titull “SKANDAL || Qysh Hykmete Bajrami i dërgon “Shefat” LDK-së, Ismet Beqirin e Haki Rugovën që ta përfaqësojnë Kosovën në OBT-së!”

  Në lidhje me raportimin tendencioz të portalit Gazetablic.com me titull “SKANDAL || Qysh Hykmete Bajrami i dërgon “Shefat” LDK-së, Ismet Beqirin e Haki Rugovën që ta përfaqësojnë Kosovën në OBT-së!”, i cili fatkeqësisht është publikuar edhe në disa portale të tjera pa u... Lexo më shumë

 • 05.10.2015

  Ministrja Bajrami mori pjesë në konferencën përmbyllëse të projektit të BE-së për politikat tregtare

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami mori pjesë në konferencën përmbyllëse të Projektit të BE-së për Politikat Tregtare, që ka filluar katër vjet më parë dhe që do të përfundojë gjatë javës së ardhshme. Ky projekt ka mbështetur Ministrinë e Tregtisë dhe... Lexo më shumë

 • 05.10.2015

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë dhe Komuna e Suharekës nënshkruan marrëveshje bashkëfinancimi për zonat ekonomike

  Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u nënshkrua Marrëveshja për të mbështetur financiarisht komunën e Suharekës për ndërtimin e infrastrukturës së Zonës Agro-industriale, në mes të ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami dhe kryetarit të Komunës së... Lexo më shumë

 • 03.10.2015

  Ministrja Bajrami priti sot në takim zëvendëspresidentin e Asociacionit të Odave Ekonomike Evropiane (Eurochambres)

  Ministrja Bajrami priti sot në takim Rifat Hisarciklioglu, zëvendëspresident i Asociacionit të Odave Ekonomike Evropiane (Eurochambres) dhe president i Unionit të Odave të Turqisë (TOBB), organizata më e madhe e bizneseve në Turqi që përfaqëson 365 asociacione të biznesit dhe mbi një... Lexo më shumë