Lajmet e fundit

 • 28.07.2015

  Mbahet mbledhja e parë e Grupit Punues për Çështje Tregtare dhe Adresimin e Barrierave Tregtare

  Sot në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u mbajt mbledhja e parë e Grupit Punues për Çështje Tregtare dhe Adresimin e Barrierave Tregtare, në kuadër të Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik të Kosovës. Lexo më shumë

 • 24.07.2015

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim menaxheren e projektit të SDC- Promovimi i punësimit në sektorin privat

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, takoi menaxheren e Projektit SDC - Promovimi i punësimit në sektorin privat, znj. Sigrid Meije, zbatimin e të cilit e bën konsorciumi në përbërje: “Swisscontact”, “Instituti Riinvest” dhe “PEM Consult”, që është... Lexo më shumë

 • 24.07.2015

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim eksperten e Vlerësimit të Ndikimit Rregullator (RIA)

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim eksperten e Vlerësimit të Ndikimit Rregullator (RIA) znj.Slavica Penev, në kuadër të Korporatës Financiare Ndërkombëtare (IFC), pjesë e Bankës Botërore, që përkrah aktivitetet e Institucionit të Kosovës për... Lexo më shumë

 • 21.07.2015

  Ministrja Bajrami mori pjesë në hapjen e Qendrës Tregtare QTX

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, së bashku me ministrin e Financave, Avdullah Hoti, sot morën pjesë në ceremoninë e hapjes së Qendrës Tregtare QTX, në Xerxë. Lexo më shumë