Lajmet e fundit

 • 11.02.2016

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, takoi Shoqatën e Bankave të Kosovës

  Ministrja Hykmete Bajrami priti sot në takim Bordin e Drejtorëve të Shoqatës së Bankave të Kosovës. Ministrja Bajrami në fillim të takimit theksoi se Ministria e Tregtisë dhe Industrisë është e përkushtuar për bashkëpunim me sektorin bankar në funksion të përmirësimit të klimës... Lexo më shumë

 • 10.02.2016

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, priti ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, z. Qemal Minxhozi

  Ministrja Hykmete Bajrami priti sot në takim ambasadorin e Shqipërisë në Kosovë, z. Qemal Minxhozi. Në takim u diskutua rreth thellimit të bashkëpunimit ekonomik në mes të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë duke u ndalur konkretisht në ecurinë e punës së... Lexo më shumë

 • 10.02.2016

  Mbahet takimi i katërt i Nëngrupit Punues për Industri në kuader të Politikave Tregtare

  Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI), më 10 shkurt 2016, u mbajt takimi i gjashtë (VI) i Nëngrupit Punues për Industri, i themeluar në kuadër të strukturave për Politika Tregtare. Në takim morën pjesë përfaqësues të institucioneve të Qeverisë së Kosovës, një numër i... Lexo më shumë

 • 09.02.2016

  Mbahet mbledhja e Grupit Punues për Çështje Tregtare dhe Adresimin e Barrierave Tregtare

  Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u mbajt takimi i radhës i Grupit Punues për Çështje Tregtare dhe Adresimin e Barrierave Tregtare, në kuadër të Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik të Kosovës (KKZHEK). Lexo më shumë