Lajmet e fundit

 • 22.04.2014

  Ministri Nikaj priti në takim përfaqësueset e Dhomës Ekonomike të Grave të Kosovës

  Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bernard Nikaj, priti sot në një takim përfaqësueset e Dhomës Ekonomike të Grave të Kosovës, që kryesohej nga drejtorja ekzekutive e saj, Lendita Kastrati. Në këtë takim u diskutua për sfidat me të cilat po përballen gratë në ndërmarrësi,... Lexo më shumë

 • 18.04.2014

  Ministri Nikaj fton ndërmarrjet Mikro, të Vogla dhe të Mesme të aplikojnë për grante

  Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Bernard Nikaj, bënë ftesë publike për të gjitha ndërmarrjet Mikro, të Vogla dhe të Mesme në Kosovë, që të aplikojnë në projektin e Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, në ndarjen e granteve për këto ndërmarrje, projekt ky i financuar nga... Lexo më shumë

 • 17.04.2014

  Nikaj: Përmirësimi i ambientit të biznesit në Kosovë, ndryshoi perceptimin e investitorëve

  Perceptimi i investitorëve të huaj aktualë dhe potencialë ka dëshmuar më së miri për punën e bërë në përmirësimin e ambientit të të bërit biznes në Kosovë. Anketa e realizuar me investitorët aktualë dhe potencialë ka treguar se investitorët e huaja, që tashmë janë në... Lexo më shumë

 • 16.04.2014

  Diskutohet Lista e prioriteteve të Kosovës në implementimin e Strategjisë së Evropës Juglindore (Rajonale) 2020

  Në tryezën e mbajtur, më 16 prill 2014, për caktimin e prioriteteve të Kosovës në implementimin e Strategjisë Rajonale 2020, ku parashihet identifikimi i prioriteteve dhe hapave që do të ndërmerren për të ndikuar në zhvillimin ekonomik të vendit deri në 2020, janë caktuar pesë... Lexo më shumë