Lajmet e fundit

 • 28.09.2016

  Ministrja Bajrami mori pjesë në hapjen e Panairit të produkteve bujqësore dhe agroindustriale “Prishtina 2016”

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami mori pjesë në hapjen e Panairit të produkteve bujqësore dhe agroindustriale “Prishtina 2016”, ku morën pjesë përfaqësues të lartë të institucioneve të Kosovës: kryetari i Parlamentit Kadri Veseli, kryeministri Isa Mustafa,... Lexo më shumë

 • 27.09.2016

  Ministrja Bajrami vizitoi panairin e grave në sheshin “Zahir Pajaziti”

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, vizitoi panairin e grave në sheshin “Zahir Pajaziti” në Prishtinë të organizuar nga OJQ “Dera e Hapur”. Lexo më shumë

 • 27.09.2016

  Ministrja Bajrami mori pjesë në Seminarin “Mungesa e aftësive dhe njohurive të të diplomuarve kosovarë: Pikëpamjet e ndërmarrjeve të mëdha dhe të vogla”

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, mori pjesë në Seminarin “Mungesa e aftësive dhe njohurive të të diplomuarve kosovarë: Pikëpamjet e ndërmarrjeve të mëdha dhe të vogla”, që u organizua në kuadër të Projektit EUFORIA. Lexo më shumë

 • 27.09.2016

  U mbajt tryeza e rrumbullakët për Ditën Botërore të Turizmit

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, përkatësisht Agjencia për Investime dhe Përkrahjen e Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), me rastin e Ditës Botërore të Turizmit, organizoi sot tryezën e rrumbullakët me përfaqësues të komunitetit të biznesit, nga fusha e promovimit dhe zhvillimit... Lexo më shumë