Lajmet e fundit

 • 26.08.2014

  Tour operatorë dhe media nga vendet e Amerikes Veriore dhe Evropa vizitojnë Kosovën

  Të hënën në mbrëmje, në Muzeun Etnologjik të Kosovës, është hapur ngjarja “Adventure Week Balkans 2014”, e cila mbledh rreth 21 tour operatorë ndërkombëtarë dhe media të huaja të cilat do të qëndrojnë në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni nga data 25 gusht deri më 4 shtator,... Lexo më shumë

 • 22.08.2014

  U organizua punëtoria për vlerësimin e zbatimit të planit të punës së MTI-së për gjashtëmujorin e parë - 2014

  Departamenti për Integrime Evropiane dhe Koordinim të Politikave (DIEKP) nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) ka organizuar punëtorinë e dytë për vitin 2014, me qëllim të vlerësimit të zbatimit të planit të punës së MTI-së për 6 mujorin e parë 2014. Lexo më shumë

 • 15.08.2014

  Në Gjakove filloi punën Shkolla verore për Ndërmarrësi

  Në ambientet e Qendrës Inovative në Gjakovë, ka filluar Shkolla Verore për Ndërmarrësi, e cila mbështetet nga Ministria e Tregtisë dhe Industrisë së Kosovës dhe Agjencia KIESA, e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI). Në kuadër të kësaj shkolle,... Lexo më shumë

 • 12.08.2014

  Lansohet Analiza e Politikave Prioritare mbi Zhvillimin e Tregtisë dhe Burimeve Njerëzore

  Situata aktuale e eksportit në Kosovë dhe deficiti i lartë tregtar pasqyrojnë nivel të ulët të konkurrencës në tregun e brendshëm dhe mungesë të shumëllojshmërisë. Kjo është rrjedhojë e pengesave të ndryshme me të cilat përballet sektori eksportues në Kosovë që nga viti 2000. Lexo më shumë