Lajmet e fundit

 • 05.03.2015

  Kosova prezantohet në Panairin “FOODEX” në Tokio të Japonisë

  Përfaqësuesit e Agjencisë për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë (KIESA), e cila vepron në kuadër të Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, së bashku me përfaqësuesit e kompanive të ushqimit dhe pijeve nga Kosova, janë duke marrë pjesë në panairin “FOODEX... Lexo më shumë

 • 04.03.2015

  Ministrja Bajrami takoi drejtueset e Dhomёs Ekonomike tё Grave tё Kosovёs (G7)

  Ministrja e Tregtisё dhe Industrisё, zonja Hykmete Bajrami takoi sot zonjёn Afёrdita Saraҫini Kelmendi, kryetare e Bordit tё Dhomёs Ekonomike tё Grave tё Kosovёs (G7) me bashkёpunёtore. Lexo më shumë

 • 02.03.2015

  Mbahet takimi i dytë i negociatave për shërbimet në CEFTA, më 26 dhe 27 shkurt, në Bruksel

  Në takimin dyditor, të organizuar nga Sekretariati i CEFTA-s në Bruksel, janë negocuar shërbimet profesionale dhe biznesore. Në takim është diskutuar për trajtimin e personave fizikë në të gjitha format e tyre të përfshira në Aneksin1. të marrëveshjes (dita e parë) si dhe kalendari... Lexo më shumë

 • 27.02.2015

  Mbahet takimi i shtatë i Nëngrupit Punues për Bujqësi

  Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë (MTI) u mbajt takimi i shtatë i Nëngrupit Punues për Bujqësi, i themeluar në kuadër të strukturave për politika tregtare, ku morën pjesë përfaqësues të institucioneve të Qeverisë së Kosovës, një numër i madh i bizneseve nga sektori i... Lexo më shumë