Lajmet e fundit

 • 29.10.2014

  World Bank report ranks Kosovo on the 75th place in terms of doing business

  Ministry of Trade and Industry (MTI), on Wednesday held a press conference where was presented the World Bank report for Kosovo. According to the report, Kosovo has climbed to the 75th place in the World Bank report in terms of doing business, marking a significant increase from previous years. Read more

 • 24.10.2014

  Ministri Mulaj priti drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë

  Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Ismet Mulaj, priti sot drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka me bashkëpunëtorët e tij, me të cilët ka diskutuar për intensifikimin e bashkëpunimit të MTI-së me asociacionet e komunitetit të biznesit. Read more

 • 22.10.2014

  SHBA mbështetëse e investimeve të huaja në Kosovë

  Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Ismet Mulaj, ka pritur sot zyrtarët e lartë të sektorit të ekonomisë në Ambasadën së SHBA-së në Prishtinë, shefin e sektorit për ekonomi. Todd Christiansen dhe këshilltaren për ekonomi në Ambasadën e SHBA-së në Prishtinë, Ardiana Meholli. Read more

 • 20.10.2014

  Zv/ministri, Avni Kastrati sqaron opinionin publik rreth shkrimit në portalin “Gazeta Blic”

  Zëvendësministri i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Avni Kastrati, sqaron opinionin publik rreth shkrimit të botuar me datën 20 tetor 2014, në portalin “Gazeta Blic”, të titulluar “Thaçi shkarkoi Avni Kastratin nga MTI, sepse ai përkrahte naftarët, thotë Shoqata”,... Read more