Lajmet e fundit

 • 29.06.2015

  Ministrja Bajrami mbajti fjalë rasti në Expoforumin“Projektet strategjike zhvillimore dhe modelet e reja të financimeve në tregun e përbashkët Shqipëri-Kosovë”

  Në panairin “Projektet strategjike zhvillimore dhe modelet e reja të financimeve në tregun e përbashkët Shqipëri-Kosovë”, ministrja Hykmete Bajrami mbajti një fjalë rasti në panelin me temë “Sigurimi dhe mbrojtja e investimeve të jashtme përfshirë investimet nga diaspora”. Lexo më shumë

 • 25.06.2015

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim drejtorin për zgjerim të BE-së, në Ministrinë Federale të Punëve të Jashtme të Gjermanisë

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim drejtorin për politika të zgjerimit të BE-së për Evropën Juglindore dhe Turqinë; Helge Tolksdorf, në Ministrinë Federale të Punëve të Jashtme të Gjermanisë, i cili shoqërohej nga znj. Anja Meyer, nga... Lexo më shumë

 • 24.06.2015

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim drejtuesit e kompanisë britanike “Fox Marble”

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, znj. Hykmete Bajrami, priti në takim z. Chris Gilbert, drejtor ekzekutiv i kompanisë britanike “Fox Marble”, e cila ka investuar në Kosovë, në sektorin e përpunimit të gurit dekorativ - mermerit. Lexo më shumë

 • 19.06.2015

  Ministrja Bajrami mori pjesë në konferencën e Forumit Ekonomik të Evropës Juglindore, në Sofje të Bullgarisë

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, mori pjesë në tryezën e rrumbullakët të ministrave të ekonomisë dhe Tregtisë të Evropës Juglindore, me temën: “Sfidat e rimëkëmbjes ekonomike”, organizuar nga Forumi Ekonomik i Evropës Juglindore, që u mbajt sot në Sofje të... Lexo më shumë