Lajmet e fundit

 • 05.10.2015

  Ministria e Tregtisë dhe Industrisë dhe Komuna e Suharekës nënshkruan marrëveshje bashkëfinancimi për zonat ekonomike

  Në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë u nënshkrua Marrëveshja për të mbështetur financiarisht komunën e Suharekës për ndërtimin e infrastrukturës së Zonës Agro-industriale, në mes të ministres së Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami dhe kryetarit të Komunës së... Lexo më shumë

 • 03.10.2015

  Ministrja Bajrami priti sot në takim zëvendëspresidentin e Asociacionit të Odave Ekonomike Evropiane (Eurochambres)

  Ministrja Bajrami priti sot në takim Rifat Hisarciklioglu, zëvendëspresident i Asociacionit të Odave Ekonomike Evropiane (Eurochambres) dhe president i Unionit të Odave të Turqisë (TOBB), organizata më e madhe e bizneseve në Turqi që përfaqëson 365 asociacione të biznesit dhe mbi një... Lexo më shumë

 • 02.10.2015

  Ministrja Bajrami mori pjesë në debatin rreth implementimit të Pakos së re fiskale

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, mori pjesë në debatin e organizuar nga Oda Ekonomike Gjermano – Kosovare (OEGJK), në bashkëpunim edhe me fondacionin gjerman Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), rreth implementimit të Pakos së re fiskale, me temë: “Implementimi i Pakos... Lexo më shumë

 • 01.10.2015

  Ministrja Bajrami mori pjesë në “Forumin e Biznesit 2015 në Prizren”

  Në Prizren i filloi punimet për të dytën herë “Forumi i Biznesit 2015 në Prizren”, ku po marrin pjesë përfaqësues të institucioneve vendore, si dhe përfaqësues të komuniteti të biznesit nga Kosova dhe nga vende të ndryshme, si nga: Shqipëria, Turqia, Gjermania, Çekia, Zvicra,... Lexo më shumë