Lajmet e fundit

 • 30.09.2016

  Ministrja Bajrami u takua me ministrin e Industrisë dhe Tregtisë të Republikës Çeke, Jan Mladek

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, në kuadër të punimeve të konferencës “Idetë e Mençura dhe Koncepti i Ri për Rigjenerimin Ekonomik të Evropës” që po mbahet në Dubrovnik të Kroacisë, zhvilloi takim bilateral me ministrin e Industrisë dhe Tregtisë të... Lexo më shumë

 • 29.09.2016

  Ministrja Bajrami po merr pjesë në konferencën “Idetë e Mençura dhe Koncepti i Ri për Rigjenerim Ekonomik të Evropës“ në Dubrovnik të Kroacisë

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami, po merr pjesë në konferencën “Idetë e Mençura dhe Koncepti i Ri për Rigjenerim Ekonomik të Evropës“ që po i zhvillon punimet në Dubrovnik të Kroacisë. Ministrja Bajrami ishte paneliste në sesionin e diskutimeve rreth politikave... Lexo më shumë

 • 29.09.2016

  API ka organizuar punëtori dyditore me prodhuesit e Djathit të Sharrit

  Me organizim të Agjencisë për Pronësi Industriale (API) dhe të mbështetur nga programi TAIEX, në Prizren, po mbahet punëtoria dyditore me prodhuesit e Djathit të Sharrit. Lexo më shumë

 • 28.09.2016

  Ministrja Bajrami mori pjesë në hapjen e Panairit të produkteve bujqësore dhe agroindustriale “Prishtina 2016”

  Ministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Hykmete Bajrami mori pjesë në hapjen e Panairit të produkteve bujqësore dhe agroindustriale “Prishtina 2016”, ku morën pjesë përfaqësues të lartë të institucioneve të Kosovës: kryetari i Parlamentit Kadri Veseli, kryeministri Isa Mustafa,... Lexo më shumë